5 Mayıs 2011 Perşembe

Devamlı CİNSEL GÜÇ ARTIRAN HAPI reklamı yapan "RADYO KARADENİZ"in ismi "RADYO MAVİ BONCUK" olsun..

Karadeniz kültür müzik ve sosyal yaşamını yaşatmak ve paylaşmakla öğünen Radyo Ka (Radyo Karadeniz 93.3) son aylarda bitip tükenmeyen MAVİ BONCUK cinsel güç artırıcı reklamı yapıyor.. Radyo dinleyicisi olan 7 den 70 e çocukdan nineye Kardenizliler bir tulum-kemençe gaydesi dinlemek için radyo açtığında "-Mavi boncuk hapını yut, gecelerin hareketli olsun, 69 TL'ye bir kutu al bir kutuda arkadaşına hediye olsun.. Hepiniz Mavi Boncuk haplarını yeyin yutun geceleriniz hareketli olsun" reklamı ile karşılaşıyor..

Radyo Ka Karadeniz kültür ve ahlakı ile hiç uyuşmayan hatta bu kültürü zedeleyen yayından vazgeçmelidir.. eğer cinsel güç artırıcı haplarla para kazanmak istiyorsa Radyo Ka kemençe ve tulumdan vazgeçmelidir.. Ve ismini "RADYO MAVİ BONCUK " olarak değiştirip kendi yolundan gitmelidir..

Kardenizli'nim cinsel güç artırmak için Mavi Boncuk'a ihtiyacı yoktur.. Enerjisi yüksek Ligarba, hamsi, lahana MAVİ BONCUK ve benzeri haplardan daha güçlü ve etkilidir.. 
Karadeniz'linin ihtiyaç duyduğu enerji günlük hayatta kullandığı lahana, hamsi, muhlama, haşlma, ligarba, karayemişte vardır.. Herhalde Radyo Ka'nın patronları Karadeniz'den ve Karadeniz'li olamaktan kopmuş bu ürün ve kültürü yitimişler zayıf düşmüşler ki MAVİ BONCUK ve benzeri haplara ihtiyac duyuyor, kullanıyor, başkalarına da tavsiye ediyorlar..

Şu sıralar Radyo Karadeniz dinleyen pekçok yakın ve dostumun duygularını bu yazı ile dile getirerek MAVİ BONCUK tüccarlarının tercihlerini yapmalarını umuyoruz.. Ya Karadeniz ve onun erdemli gücü ve kültürü,, ya da Mavi Boncuk'un yapay gücü.. Karar verin artık.. Daha fazla zarar vermeyin bize ve kültürümüze..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder